top of page

Pedagogi ja mentori

Pedagogina olen kannustava kasvattaja, ja kannan mielelläni vastuun eri-ikäisten oppilaiden kehityksen tukemisessa. Parasta opettamisessa on nähdä oppimisen ilo ja jatkuvasti syvenevä musiikin ymmärrys, oli instrumenttina tai tyylilajina mikä tahansa.

Lähes 30 vuotta kertyneen kokemuksen ja laaja-alaisen koulutuksen myötä olen kehittänyt omanlaiseni työtavat. Olen vankka elinikäisen oppimisen kannattaja, ja siksi jalostan osaamistani jatkuvasti. Olen myös aina valmis jakamaan sitä.

Pedagoginen koulutukseni sisältää kansanmusiikin ja taidemusiikin sekä aikuisopetuksen ja taidealan yliopistopedagogiikan opintoja. Olen Sibelius-Akatemian alumnina kouluttautunut myös mentoriksi, ja saanut tilaisuuden jakaa saamaani tietoa ja kokemusta nuorille uraansa aloittaville ammattilaisille. Mentorointi on erityisen mieluisaa, sillä saatuani itse pyyteetöntä apua urallani, nautin suuresti saadessani vuorostani auttaa muita.

Opetan tällä hetkellä Helsingin työväenopistossa sekä yksityisesti. Lisää opetusfilosofiastani ja muusta pedagogiikkaan liittyvästä Oranssi sohva -blogissa.

Lpasen_j_käsi.JPG
bottom of page