pedagogi

Pedagogina olen kannustava ja positiivinen, ja tuen mielelläni eri-ikäisiä oppilaita heidän kehittymisessään. Parasta opettamisessa on nähdä musisoinnin ja oppimisen ilo sekä jatkuvasti syvenevä musiikin ymmärrys, oli instrumenttina tai tyylilajina mikä tahansa.

35-vuotisen kokemuksen ja laaja-alaisen koulutuksen myötä olen kehittänyt omanlaiseni työtavat, jotka kumpuavat persoonastani. Olen vankka elinikäisen oppimisen kannattaja, ja jalostan osaamistani jatkuvasti. Olen aina valmis jakamaan kaiken tietämäni.

Pedagoginen koulutukseni sisältää kansanmusiikin ja taidemusiikin sekä aikuisopetuksen ja taidealan yliopistopedagogiikan opintoja. Olen myös käynyt Sibelius-Akatemian alumnien mentorikurssin ja saanut tilaisuuden jakaa saamaani tietoa ja kokemusta nuorille uraansa aloittaville ammattilaisille. Saatuani itse pyyteetöntä apua urallani, nautin suuresti saadessani vuorostani auttaa muita.

”Olet saanut erinomaista opiskelijapalautetta, suhtaudut työhösi työväenopistossa aktiivisella ja innostavalla otteella ja työskentely kanssasi on kaikin puolin mukavaa ja antoisaa.”

Viesti esihenkilöltä Helsingin työväenopistosta

Scroll to Top